F.A.Q.

Heeft u een vraag die hier niet tussen staat, stuur dan even een e-mail naar info@luier-taart.com of bel naar 06-52690535. Whats app is uiteraard ook mogelijk!

 

Wat is de levertijd van een luiertaart?

Wanneer u op werkdagen voor 14.00 uur besteld, wordt de luiertaart de volgende dag bezorgd. Wanneer u tussen vrijdag 14.00 uur en maandag 14.00 uur besteld, ontvangt u de luiertaart op een dinsdag. U ontvangt na uw bevestiging per e-mail een Track & Trace code, waarmee u het pakket kunt volgen.

 

Wat zijn de verzendkosten?

Onze verzendkosten bedragen € 6,50 incl. Track & Trace code door Nederland. Verzendkosten naar het buitenland bedragen € 13,- incl. Track & Trace code.  Wij maken geen gebruik van een reclame stunt van het duurder maken van onze luiertaarten om zo de verzendkosten gratis aan te bieden!

 

Er is een storing bij het betalen via iDEAL, wat kan ik nu doen?

Bij een eventuele storing via iDEAL of het niet bij de hand hebben van een reader, kunt u altijd de optie "betalen via factuur" kiezen. U betaalt dan na ontvangst van de luiertaart. De factuur vindt u in de bijlage van de bevestigingsmail.

 

Welk merk luiers worden er gebruikt in de luiertaarten?

Wij maken standaard gebruik van Pampers maatje 2. Deze maat is tot het gewicht van 8 kilo van de baby. Wanneer u een andere maat luiers wenst kunt u dit aan ons doorgeven in het vakje opmerkingen onderaan in het bestelproces.

 

Wat kost een Mega Luiertaart?

De prijzen van een Mega Luiertaart verschillen. De prijs hangt voornamelijk af van het aantal lagen luiers en de accessoires die erin verwerkt zijn. Wilt u een Mega Luiertaart bestellen, dan kunt u het beste even een e-mail sturen met uw wensen en uw budget, zodat wij samen een mooie luiertaart kunnen bedenken.

 

 

 

© 2013 - 2024 Luier-taart.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel